Contacteer All-Jobs vandaag nog!  03 366 58 52

Zonwering op maat in Wommelgem, Antwerpen

Ervaring in zonwering

Geen zin in zon? All-Jobs denkt graag met u mee over de beste zonwering voor uw situatie. Uw smaak, de montagemogelijkheden, de duurzaamheid, … heel wat zaken die we op voorhand moeten bekijken. Onze ervaring van meer dan 20 jaar geven we u met plezier cadeau. Gratis offerte? Geen probleem!

Alle oplossingen onder één dak

  • Zonnetenten

We bieden verschillende zonnetenten aan: bijv. Lounge Fino en Lounge Como

Beide zonnetenten hebben een volledig gesloten kast. Het doek zit, als de tent gesloten is, verscholen achter een tussenschot. De profielen zijn verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren en met structuur! Een uitvoering met structuur ipv een gladde uitvoering is steviger van kwaliteit. 


Een zonnetent type Fino kan uit 1 stuk tot 6 meter, het kan niet gekoppeld worden. Een zonnetent type Como kan je wel koppelen, dus deze luifel kan groter genomen worden. Deze heeft ook een draagbuissysteem omdat deze groter kan genomen worden. Het is uiteraard wel een robuuster scherm tov de lounge Fino. De vorm van de Lounge Fino is fijner en eleganter. 


Ook kan je bij beide zonnetenten een Vario Volant bestellen. Noem het een screen die je in de voorlat van de zonnetent plaatst. De voorlat is met deze screen uiteraard groter dan als je geen Vario Volant (screen) neemt. Bij de Lounge Fino is dit steeds met manuele bediening dmv een draaistang , bij de Lounge Como kan je dit wel elektrisch nemen. Je dient zulke screen altijd bij bestelling van een zonnetent te nemen. Achteraf is het niet meer mogelijk dit bij te plaatsen.


Foto's vindt u hieronder en op onze eigen website.

Ontdek onze promoties

Contacteer ons

All-Jobs

Herentalsebaan 400
2160 Wommelgem

 03 366 58 52
 03 366 16 58

 info@all-jobs.be

Openingsuren

Maandag - Donderdag 08:00 - 12:00 12:30 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 12:00 12:30 - 16:00

Zaterdag 10:00 - 14:00

Zondag Gesloten

Zon- en feestdagen gesloten.

  • Screens

Bent u de zon op uw ramen ook beu? Geen probleem. Met een screen kan u dit verhelpen. We plaatsen dit systeem voor uw ramen zodat de zon niet meer kan binnenschijnen. Tevens blijft de warmte ook buiten. Geen nood, deze doeken zullen uw woning niet verduisteren! Daar hebben we duisteringsdoeken voor! Er zijn verschillende types van screens mogelijk. Een windvaste screen behoort tot één van de vele mogelijkheden, waarbij we werken met een "zip"systeem. Het doek loopt tot in de geleider, dat dan gelijk dienst doet als vliegengaas! Handig, nietwaar?

  • Zonwerende verf

Tijdelijk of permanent: deze verf laat het licht binnen en houdt de warmte buiten. Ideaal voor op lichtstraten, bolle koepels, …

  • Vliegenhorren en -deuren

Schijnt de zon? Dan zijn insecten ook van de partij. Houd ze buiten met vliegenramen en –deuren.


Welke oplossing u ook kiest, ons ervaren plaatsingsteam verzorgt de installatie tot in de puntjes.


Neem contact met ons op voor meer informatie! All-Jobs heeft ook kantelpoorten, sectionaalpoorten, rolluiken,...

Zonwering voor binnen en buiten op maat!

Contacteer ons voor meer info of offerte